Hotelli Iltatähden 20 vuotta

AsuntolaHotelli Iltatähti aloitti toimintansa 1.5.1993 Tampereella, Tammelan kaupunginosassa 29 huoneella. Televisiot ja jääkaapit sekä keittiöt olivat yhteistiloissa mutta asiakkaat viihtyivät hyvin. Vuonna 1995 muutimme Rautatienkadulle, rautatieasemaa vastapäätä 121 huoneeseen. Meidän hotellille suunnitellut tilat saimme viereiseltä Tuomiokirkonkadulta vuoden 1998 alussa. Näissä tiloissa toimimme 90 huoneella aina vuoden 2007 loppuun asti kun vuokrasopimuksemme päättyi.Siitä lähtien meillä on ollut yksiöitä keskustassa ja nyt myös yksi hostel-huoneisto.

Hotelli Iltatähti oli ensimmäinen Suomessa myös pitkäaikaiseen majoitukseen erikoistunut hotelli. Asuminen hotellissa on merkittävä asumismuoto omistus- ja vuokra-asuntojen rinnalla. Hotelli Iltatähti on perheyritys. Hotellin perustaja Tuula Rantanen ja hänen kaksi lastaan ovat olleet toiminnassa mukana. Hotelliasiakkaita ovat yritykset, opettajat ja kurssilaiset, oppilaitokset, virastot sekä yksityiset henkilöt. Ulkomaalaisia on vilkkaimpina kuukausina ollut yli 30 eri maasta. Hotelli Iltatähti haluaa olla tunnettu kodikkaana ja edullisena perhehotellina. Iltatähteen voi tulla kuin kotiin. Monet asiakkaat ovat yöpyneet hotellissamme usein vuosien ajan, yksin, ystävien tai perheen kanssa. Meillä on vietetty polttareita, hääjuhlia, saunailtoja, asuttu evakossa remontin ajan tai käyty teatteri- ja konserttimatkalla eri puolilta Suomea.

Tasokas Messukylän alppitalo on luonnon keskellä, vaikka keskusta on lähellä. Ikkunoista voit nähdä pihalla viihtyvät siilit, oravat, jänikset, linnut ja kärpät sekä rehevän kasvillisuuden ja huvimajan.